torstai 12. heinäkuuta 2012

Laatikko auki


Betula nana, osa 41

Mihail tiesi pelaavansa valtavaa uhkapeliä vapauttaessaan demoninsa. Hänen mieleensä ei vain tullut mitään muutakaan keinoa pysäyttää mustaan kaapuun pukeutunutta miestä. Hänen omat voimansa eivät olisi lähellekään riittävät, sen hän oli saanut jo karvaasti kokea. Ei myöskään kenenkään muun. Tomasin, Victorian, Emilyn ja Mittzin hän oli käskenyt sisälle heti, kun Vihtori oli vienyt mustaan kaapuun pukeutuneen miehen huomion puoleensa.

Mihail nosti katsettaan laatikosta ja näki kuinka Vihtori oli kovaa tahtia häviämässä omaa taisteluaan. Vielä hetki, niin hän olisi ehtinyt selvittää sekä sulkuloitsun, että sinetöintiloitsun.

”Niin nuori ja täynnä elämänintoa, lähes sääliksi käy”, kuului mustaan kaapuun pukeutuneen miehen ääni kuopan reunalta.

 Mihail katsoi nopeasti ylös. Vihtori oli hävinnyt. Mustaan kaapuun pukeutunut mies oli nostanut tämän kaulasta puristaen ilmaan. Mihail tiesi, että hetken päästä Vihtori olisi hengetön. Samalla hetkellä sulkuloitsun viimeinen mutka aukesi, sulkuloitsun vastaava oli auennut vain hetkeä aikaisemmin.

”Sääli tätä!” Mihail huusi mustaan kaapuun pukeutuneelle miehelle, joka säpsähti siihen malliin, että oli unohtanut Mihailin kokonaan.

Sitten Mihail päästi loitsun purkautumaan ja demoni tuli ulos laatikosta räjähdyksen saattelemana. Räjähdys nostatti niin tiheän pölypilven, että aluksi Mihail ei nähnyt edes laatikkoa.

”Kiitän sinua Mihail Netronova. Päästit minut pois tuolta kauhukammiosta ja annat minulle mahdollisuuden taistella tuota pahuutta vastaan, joka haluaa minun voimani alistaa itselleen”, demoni kuiskasi Mihailin korvaan äänellä, joka ei kantautunut Mihailin korvan ulkopuolelle.

”Autat siis minua?” Mihail henkäisi lähes kuulumattomalla äänellä.

Demoni ei ehtinyt vastaamaan, kun pölypilven seasta kuului rahinaa ja kuolemaisillaan oleva Vihtori tuli näkyville.

”Autan itseäni. Nyt vie hänet ja muut pois. Mielellään useamman korttelin päähän, mikäli on mahdollista. Kohta nimittäin jytisee ja kovasti”, demoni vielä sanoi Mihailille ja viittoi tämän lähtemään.

Mihail ja muut ehtivät juuri sulkea Mittzin etuoven, kun talon toiselta puolelta kuului demonin jylisevä loitsu. Hetkeä myöhemmin Mittzin etuovi lensi kadun toisella puolella olevan talon etuovesta sisään, kun demonin hyökkäyksen voima purkautui jokaiseen ilmansuuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti