keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

200.



Sadannen blogikirjoituksen julkaisin keskiviikkona 27.6.2012. Nyt viikolla reilulla vuodessa on kasaan napsahtanut toinen mokoma ja tämä kirjoitus on siis blogin 200. teksti. Tahti on hieman hidastunut, mutta pysynyt kuitenkin varsin kohtuullisena. Viimeksi sadan tekstin kirjoittamiseen kului reilua kuukautta vaille vuosi.

Ensimmäisen sadan täyttyessä mietin hieman mitä tunnisteita minulta löytyy ja kuinka paljon olen niitä käyttänyt, eli käytännössä kuinka tekstini ovat sijoittuneet eri aihealueille. Tunnisteita voi kuitenkin jokainen sivun reunasta itse tutkia vapaasti, joten ajattelin, että nyt puhuisin mieluummin ihan teksteistä. Niinpä ajattelin listata tähän noista kahdestasadasta tekstistä ne itselle mieluisimmat ja parhaiten mieleen jääneet.

Tekstejä on sen verran paljon, että ajattelin rajata tässä listauksessa niiden määrän viiteen. Lisäksi tekstit eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä, kunhan vain ovat.



Edellytys on yksi parhaita tekstejäni ja tässä blogauksessa on lyhyt katkelma, josta kyseisen romaanin kirjoittaminen on alun perin lähtenyt liikkeelle.




Tämä on varsin tärkeä teksti itselleni jo pelkästään sen henkilökohtaisuuden takia. Tärkeä myös siksi, että siinä hahmottelen suurimpia tavoitteitani elämän polun varrelle.




Kyseessä on lyhyt novelli, joka sivuaa jatkokertomukseni Betula nanan tapahtumia hieman erilaiselta näkökulmalta jatkokertomuksen hahmojen ulkopuolelta. Tietenkin itse jatkokertomus itsessäänkin on tärkeä ja erityisen mieluisa kirjoittaa.




Olemme sisareni Sailan kanssa kirjoittaneet jo kahdeksan sanahaastetta ja suurin osa teksteistä, joita olen niihin kirjoittanut, on mielestäni todella hyviä. Sanahaaste IV:n lisäksi pidän erityisesti SanahaasteIII:sta ja Sanahaaste V:stä.




Yksi rakkaimpia itse kirjoittamiani runoja.


Ja sitten ei muuta kuin kirjoittamaan seuraavat sata blogikirjoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti