torstai 1. toukokuuta 2014

Kobratyttö III



Betula nana, osa 133

Emily katseli naistenhuoneessa käsienpesualtaan vettä. Vesi oli naispalvelijan juuri vatiin kaatamaa. Emily nyökkäsi palvelijalle, joka kumarsi kevyesti ja poistui. Emily katseli kuinka palvelija poistui ja huokaisi. Hän halusi kertoa Nashalle, millaisen lahjan puiset jumalat olivat antaneet hänelle. Emily kuitenkin pelkäsi Nashan reaktiota. Suurin syy, miksi hän pelkäsi juuri Nashan reaktiota, oli se, että Emily tiesi Nashan rakastavan häntä kaikesta huolimatta.

Emily otti hansikkaat käsistään. Hänen vasen kätensä oli aivan vihreä. Emily upotti vihreä kätensä veteen. Vesi tuntui hyvältä ja raikastuttavalta. Hän tuntui saavan voimaa vedestä. Pian Emily huomasi, että puolet vedestä oli kadonnut. Hänen puunkirouksensa oli imenyt veden itseensä. Emily tunsi kuinka puunkirous elävöityi ja alkoi kasvaa. Hän veti nopeasti kätensä pois vadista ja kuivasi kätensä pyyhkeeseen.

Nasha odotti heti oven ulkopuolella vartijoiden kanssa. Käärme kiemurteli heti ylös emäntänsä jalkaa tämän nähdessään. Nasha nousi ylös Emilyn kaulan ympärille. Olkapäiltä oli parhaat näkymät ympärille. Emily marssi huoneeseensa, vartijat saattoivat ja jäivät tuttuun tapaan oven ulkopuolelle vartioon.

”Minulla on jotakin kerrottavaa sinulle”, Emily ajatteli.

”Mitä?” Nasha ihmetteli mielessään ja käänsi epävarmana katseensa Emilyyn.

”Haluan kertoa, mikä se puisten jumalten antama lahja on”, Emily ajatteli vastaukseksi.

Nasha kuunteli tarkkaavaisesti ja Emily otti hanskat käsistään. Sitten hän myös riisui paitansa, että Nasha näki puunkirouksen koko komeudessaan ja kauhussaan.

”Mikä tuo on?” Nasha kysyi mielessään.

”Se on puunkirous”, Emily ajatteli vastaukseksi.

”Sekö on se sinun saamasi lahja?” Nasha ihmetteli mielessään.

”Niin”, Emily ajatteli vastaukseksi.

Nasha haistoi Emilyn kättä kielellään. Nasha oli selkeästi jännittynyt, mutta samalla jokin rauhoitti tätä.

”Tämä on suuri lahja puisilta jumalilta”, Nasha ajatteli.

”Minun pitäisi vain saada se hallintaani. Nyt se vain kiduttaa minua pikkuhiljaa enemmän ja enemmän”, Emily ajatteli.

”Meidän pitää sitten alkaa harjoittelemaan”, Nasha ajatteli.

Emily nyökkäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti